cevap: gebelik

sevgilim mart ın 6 sında regl oldu ve 4 gün sürdü acaba hamile kalması hangi mümkün olmuşdur şuanda 7 haftalık hamile acaba gebeliği mart ın 16 sından sonramı öncemi olmuşdur?

cevap:

regl sonrası ilk 5 günden sonra hamile kalma ihtimali vardır. ancak muhtemel tarihler reglin başladığı günden itibaren 10ncu gün ile 15nci günlerdir. bunu da hesap edersek:

martın 6sı ilk adet dönemi ise:

6+10=16

6+15=21

martın 16sı ve 21i arasında hamile kalma ihitmali yüksektir. Ancak bu kesinlikle bu günlerin dışında hamile kalmadığını göstermez.

cevap: gebelik” üzerine 2 yorum

  1. Son adet günü: 24 Nisan
    Yumurtlama günü: 7 Mayıs
    İlişki Tarihi: 1 mayıs ve 2 mayıs

    Geri çekme yöntemi ile içime boşalma olmadı… ama sperm boşalmasından önce erkek tarafından gelen salgıda sperm olduğunu internette yayınlanan video da bir doktordan dinledim…ama detaylı bilgim yok…..Bu durumda gebelik olabilir mi? Yumurtlama gününden 5-6 gün önce olan ilişkide gebelik riski yüksek midir? Ayrıca yumurtlama günüm 7si ama 5inde sol yumurtalığıma ağrı girdi ama çok sürmedi yani ilişkiden 3 gün sonra, acaba 5’inde mi yumurtladım? ..sonra 7sinde de yapışkan çektikçe uzayan salgı geldi…. Kısacası, bu tarihlerde ve geri çekme yöntemi ile gebe kalma durumum olabilir mi? Teşekkürler

    • geri çekilme yöntemi çok güvenilir bir yöntem değildir. Gebe kalıp kalmadığınız hakkında net bir şey söyleyemeyiz. Hamilelik riskiniz vardır.

Yorum bırakın